Megújul a szentendrei bringaút

Az aktív Magyarországért jegyében megújul az EuroVelo 6 kerékpáros útvonal Budapest és Szentendre közötti szakasza. 

2019. augusztus 30.

A fejlesztés Budapest és Szentendre között, mintegy 5,6 km hosszú kerékpáros útvonal szakaszt érint, részben meglévő nyomvonalat felhasználva, részben új nyomvonalon vezetve. A beruházás során a Dera-patak felett új kerékpáros híd épül 36 m szabad nyílással. Szentendre területén új pihenőhely kerül kialakításra, valamint további két pihenőhely újul meg Budakalászon. A fejlesztéssel érintett szakaszon sor kerül új nyomvonalú kerékpárút építésére, meglévő földutak leburkolására, burkolatok felújítására és a közvilágítás fejlesztésére. Mindenesetre a kerékpárosok remélik, hogy az aktív Magyarországért program keretében megújuló kerékpárutaknál aszfaltrétegre cserélik a néhány éve díszkövekből épített, azóta megsüllyedt burkolatokat.   

Ajánló a Magyar Építő Fórum legújabb számából


Lapunk ezúttal is megkérdezte az építőgép forgalmazó és gépkölcsönző szektorban működő nagyvállalatok vezetőit, hogyan értékelik az elmúlt évet és mit várnak 2024-től. 

A világ legjelentősebb építőipari gépkiállításai közül messze az INTERMAT az, amelyik a leghosszabb múltra tekint vissza.Előzetes körkép és gyártói információk. 

2024. évi várakozások az építőiparban. ÉVOSZ: a rendelésállományt és a cégek véleményét figyelembe véve az építőipar 2024-ben a termelés csökkenésére készül.

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem Süti beállítások

Brand Content Kft. 2022 ©