Mégsem lesz idén bauma Moszkvában

A szeptemberre halasztott kiállítás és vásár megtartását 2021 májusára tervezik. 

2020. június 26.

A COVID 19 világjárvány következtében  szigorú egészségügyi és higinéiai szabályozást vezettek be a rendezvényekre Oroszországban. Ennek következtében a Messe Müchen arra kényszerül, hogy lemondja a bauma CTT Russia kiállítást, amit korábban idén szeptemberre halasztottak. A következő bauma CTT Russia így 2021. május 25. és 28. között rendezik meg a Crocus Expo területén.

A rendezvények megtartására vonatkozó szigorú egészségügyi előírások nagy valószínűséggel érvényben lesznek még szeptemberben. Ezek magukban foglalják a gyülekezés tilalmát valamint a külföldi utazások korlátozását. Ez megakadályozza a  rendezvény megfelelő szakmai színvonalon történő  megszervezését.

Marina Vashurkina a bauma CTT Russia projektvezetője megköszönte a kiállítók megértését: „Nagyon örültünk több kiállító és partner támogatásának, amikor eltoltuk a rendezvényt szeptemberre. De nem szeretnénk kiábrándítani az idén szeptemberi időpontban még reménykedőket, ezért elhatároztuk, hogy a bauma CTT Russia 2021. májusáig nem kerül megrendezésre.”

A Messe München GmbH sajtóközleménye

Ajánló a Magyar Építő Fórum legújabb számából


Lapunk ezúttal is megkérdezte az építőgép forgalmazó és gépkölcsönző szektorban működő nagyvállalatok vezetőit, hogyan értékelik az elmúlt évet és mit várnak 2024-től. 

A világ legjelentősebb építőipari gépkiállításai közül messze az INTERMAT az, amelyik a leghosszabb múltra tekint vissza.Előzetes körkép és gyártói információk. 

2024. évi várakozások az építőiparban. ÉVOSZ: a rendelésállományt és a cégek véleményét figyelembe véve az építőipar 2024-ben a termelés csökkenésére készül.

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem Süti beállítások

Brand Content Kft. 2022 ©