IDEA Konferencia Kecskeméten

Idén április 25-26-án, második alkalommal kerül megrendezésre a hazai mérnökszakma legfontosabb eseménye. 

2019. április 23.

Idén második alkalommal kerül megrendezésre a hazai és közép-európai térség egyik legfontosabb mérnök-szakmai rendezvénye, az IDEA CONFERENCE Kecskeméten. A  két napos szakmai programban találkozhatnak a vasbeton és acélszerkezet tervezés nemzetközi szaktekintélyeivel, valamint tematikus szekciók lesznek, amelyek témái az ipari innováció, a BIM alapú tervezés, és a különleges építőanyagok használata. A konferencián kiemelt figyelmet kapnak új eljárások, módszerek, és esettanulmányok, mely előadások magas szakmai színvonalát a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem oktatói garantálják.  A rendezvény hasznos ismeretekkel szolgálhat tervező mérnököknek szakterülettől függetlenül, szerkezet tervező mérnököknek, a projekt előkészítésben és vezetésben résztvevőknek, a kivitelezésben dolgozó mérnököknek, finanszírozóknak, intézményi befektetőknek, tanácsadóknak, önkormányzatoknak, ingatlanpiaci döntéshozóknak. 

Részletes információk és a program az alábbi linken érhető el:

http://ideaconference.hu/

 

 

Ajánló a Magyar Építő Fórum legújabb számából


A korábban jól ismert Doosan márkanevet januárban Develonra változtatta az új tulajdonos. Megnéztük, milyen munkagépek kerültek az új brand alatt a piacra. A képen a novemberben bejelentett új átrakó látható.

Az elmúlt fél évben az abroncsgyártók nem fukarkodtak új típusok és méretváltozatok bejelentésével, ezekből válogattunk. A képen a Michelin Crossgrip abroncsa látható.

Számos hazai fejlesztés könnyítheti meg az építőiparban vagy az építőanyag gyártásban dolgozó szakemberek dolgát. Az elmúlt néhány hónap ígéretes hazai fejlesztéseiről olvashatnak. A képen hőszigetelő üveghab látható.

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem

Brand Content Kft. 2022 ©