Gépkezelői kurzusok az Axiálnál

A cég által forgalmazott több márkát is érintő kurzusok január utolsó hetétől indulnak.

2020. január 09.

A gépkezelői kurzus keretében az egyes gépek sajátosságait mutatják be szervizmérnökök és tapasztalt szerelők vezetésével. Megismertetik a gépkezelőket a kezelőszervekkel, a vezérlő- és jelző szimbólumokkal, a mindennapi karbantartási és ellenőrzési feladatokkal. Hasznos tanácsokat adnak a gépek tisztítási módozataival, illetve tárolásával kapcsolatban. Bemutatják az egyes géptípusok felszereltségét, és ezen túl az opcionális tartozékokat, hiszen egy-egy megfelelően megválasztott kiegészítő segítségével a gépek hatékonysága jelentősen növelhető.

 Kiemelt szerepet kap a baleset védelem, amely az alapvető biztonsági szabályok részletes ismertetésével és gyakorlati bemutatóval párosítva a gépkezelők testi épségének védelmét hivatott biztosítani. Ahhoz, hogy a gép minél kevesebb leállással, minél jobb kihasználtsággal működjön, az oktatók a gép működését nem csak javítási, hanem gépkezelési szinten is alaposan elmagyarázzák. Az ismeretek felméréseként a kurzus végén tesztlapos vizsgát töltenek ki a résztvevők.

 Az üzemeltetők oldaláról folyamatosan növekszik az igény az ilyen jellegű gépkezelői kurzusok iránt. A  tulajdonosok tudják, hogy a mai egyre magasabb technikai felszereltségű gépek kezelésére fel kell készíteni munkatársaikat, ezért gépkezelőik oktatására egyre nagyobb hangsúlyt helyeznek.

A kurzusok részletes beosztását itt tekinthetik meg: https://www.axial.hu/gepkezeloi-kurzusok

 

 

Ajánló a Magyar Építő Fórum legújabb számából


A korábban jól ismert Doosan márkanevet januárban Develonra változtatta az új tulajdonos. Megnéztük, milyen munkagépek kerültek az új brand alatt a piacra. A képen a novemberben bejelentett új átrakó látható.

Az elmúlt fél évben az abroncsgyártók nem fukarkodtak új típusok és méretváltozatok bejelentésével, ezekből válogattunk. A képen a Michelin Crossgrip abroncsa látható.

Számos hazai fejlesztés könnyítheti meg az építőiparban vagy az építőanyag gyártásban dolgozó szakemberek dolgát. Az elmúlt néhány hónap ígéretes hazai fejlesztéseiről olvashatnak. A képen hőszigetelő üveghab látható.

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem

Brand Content Kft. 2022 ©