Elhalasztják a Samoter Kiállítást

A koronavírus a kiállítást is megtámadta, később tartják meg a rendezvényt.

2020. február 27.

A Veronai Vásárközpont Igazgatósága február 26-án ülést tartott, amelyen megállapították, hogy nem lehetséges megtartani a március 21-25 között tervezett Samoter Kiállítást, amely az olasz építőipar legnagyobb kiállítása és kereskedelmi rendezvénye.  

A koronavírus terjedésének megállítása érdekében tett intézkedések, az olasz Egészségügyi Minisztérium és Veneto Tartomány által kibocsátott rendeletek nyomán  az esemény megszervezése, a látogatók fogadása lehetetlenné vált.

A Vásárközpont Igazgatósága úgy határozott, hogy az április elejéig tervezett összes kiállítást elhalasztják. A Samoter kiállítás új időpontja 2020. május 16-20 lesz. A Samoterhez kapcsolódó másik két kiállítás, a közúti infrastruktúrát bemutató Asphaltica, és a logisztikával foglalkozó LetExpo ugyanebben az időpontban kerül megrendezésre.  

Veronai Vásárközpont Közleménye, 2020.02.27.

Ajánló a Magyar Építő Fórum legújabb számából


A korábban jól ismert Doosan márkanevet januárban Develonra változtatta az új tulajdonos. Megnéztük, milyen munkagépek kerültek az új brand alatt a piacra. A képen a novemberben bejelentett új átrakó látható.

Az elmúlt fél évben az abroncsgyártók nem fukarkodtak új típusok és méretváltozatok bejelentésével, ezekből válogattunk. A képen a Michelin Crossgrip abroncsa látható.

Számos hazai fejlesztés könnyítheti meg az építőiparban vagy az építőanyag gyártásban dolgozó szakemberek dolgát. Az elmúlt néhány hónap ígéretes hazai fejlesztéseiről olvashatnak. A képen hőszigetelő üveghab látható.

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem

Brand Content Kft. 2022 ©