AGROmashEXPO és AgrárgépShow

Magyarország agráripari csúcsrendezvénye 2019-ben január 23–26. között várja a látogatókat a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban.

2019. január 08.

A HUNGEXPO és a Mezőgazdasági Eszköz− és Gépforgalmazók Országos Szövetsége közötti több éves megállapodásnak köszönhetően a magyar piacon dolgozó nagy nemzetközi márkákat forgalmazó cégek színe−java megjelenik az AgrárgépShown, segítve a látogatókat, hogy kellő áttekintést kapjanak a hazai mezőgazdasági géppiac kínálatáról. A nagy nemzetközi márkák (Claas, John Deere, Messey Ferguson, Lamborghini, Fendt, Case, Krone) és a 2019-es Termékverseny díjazottjai mellett több ország kiállítói is bemutatják majd újdonságaikat.

Az AGROmashEXPO-n az erőgépek mellett az elmúlt években folyamatosan növekszik az input a vetőmagok és egyéb szaporító anyagok, a növényvédő szerek, műtrágyák, kártevő mentesítő anyagok kínálata, de a digitalizáció, agrárelektronika, méréstechnika, automatizálás témakörében is egyre több kiállító jelenik meg. 

A rendezvényt számos konferencia, tájékoztató és workshop kíséri, ahol a gazdálkodók az ipar legaktuálisabb kérdéseire kaphatnak válaszokat. 2019-ben is lesz Szántóföldi Szakmai Nap Konferencia a Gabonatermesztők Országos Szövetségének szervezésében, a Magyar Mezőgazdaság szaklap jóvoltából Agrármarketing− és Média Nap, valamint Smart Farm interaktív kerekasztal beszélgetés. Az Agroinform.hu szervezésében folytatódik a népszerű PREGA Kerekasztal és a Mi terem a neten? online marketing konferencia. Az Agroforum.hu a kiállítás négy napja alatt 45 perces interaktív előadásokkal várja az érdeklődőket a Fórumszínpadon. Az Agro Napló szervezésében pedig rögtön a nyitó napon egy banki kerekasztal beszélgetés lesz neves résztvevőkkel.

Szintén a nyitó napon, január 23-án az Agrárgazdasági Kutató Intézet és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara az Agrárminisztérium támogató közreműködésével konferenciát szervez – A piaci transzparencia értéke – 20 éves a Piaci Árinformációs Rendszer (PÁIR) – címmel. A konferencián való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

 

Hungexpo Sajtóközlemény

Ajánló a Magyar Építő Fórum legújabb számából


Lapunk ezúttal is megkérdezte az építőgép forgalmazó és gépkölcsönző szektorban működő nagyvállalatok vezetőit, hogyan értékelik az elmúlt évet és mit várnak 2024-től. 

A világ legjelentősebb építőipari gépkiállításai közül messze az INTERMAT az, amelyik a leghosszabb múltra tekint vissza.Előzetes körkép és gyártói információk. 

2024. évi várakozások az építőiparban. ÉVOSZ: a rendelésállományt és a cégek véleményét figyelembe véve az építőipar 2024-ben a termelés csökkenésére készül.

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem Süti beállítások

Brand Content Kft. 2022 ©