A Wacker Neuson ezermesterei

Az erőteljes hidraulikának köszönhetően számos opcióval, különböző motorokkal, gyorscserélő rendszerrel és több mint 50 adapterrel a Wacker Neuson 12 homlokrakodó modellje valódi ezermester.

2017. október 02.

Míg a homlokrakodókat régen szinte kizárólag áruk rakodására és szállítására használták, napjainkban sokkal többet jelentenek egyszerű szállítóeszközöknél. A hidraulikus opciók széles választékának köszönhetően a Wacker Neuson homlokrakodók valódi adapterhordozókká alakulnak, így nagyon gazdaságosan használhatók. Amilyen különbözőek a vállakozók igényei az építőiparban, kert- és tájépítésben, a városok ellátásában és az újrahasznosításban, olyan sokoldalúak a gépek felszereltségi lehetőségei, melyek az ügyfelek egyéni igényeit teljesítik. Mindezeknél a legtöbb vállalkozó számára a gép sokoldalú és egész éves használata az elsődleges.

Különböző adapterekkel - a Wacker Neuson több mint 50 gyári szereléket kínál - minden gép újra és újra felszerelhető az új feladatokhoz: a klasszikus földmarkoló-kanáltól a raklapvillán át az aszfalt- és hómaróig vagy fűkaszáig, melyek a különféle hidraulikus opcióknak köszönhetően nehézségek nélkül működtethetőek. Ezáltal a gépek meglehetősen sok feladatot láthatnak el, így minden szezonban optimálisan kihasználhatóak. A hidraulikus gyorscsatlakozó segítségével a különféle adapterek kényelmesen cserélhetőek a kezelőfülkéből.

              

A sokféle opciónak köszönhetően a homlokrakodók még jobban személyre szabhatóak. A gém lengéscsillapítás például akkor hasznos, ha gyakran kell nehéz terhet szállítani magasabb sebességgel vagy egyenetlen terepen. A highflow funkció akkor ideális, ha olyan adaptereket használnak, melyeknek nagyobb hidraulika teljesítményre van szükségük, mint pl. a hó- vagy aszfaltmarónak. A „3" opcióval. A proporcionálisan szabályozható elektromos vezérlőkör opcióval a hidraulikus adapterek működésével egyidejűleg használható a munkahidraulika is. Ez hatékonyabbá és kényelmesebbé teszi a munkavégzést. A hátsó hidraulika különféle változatai és gumiabroncsok széles választéka is rendelkezésre áll.

A Wacker Neuson összességében tizenkét féle homlokrakodót kínál, melyeknek kanál űrtartalma 0,2 és 1,1 köbméter közötti, beleértve a nulla emissziós sorozatból származó WL20e elektromos homlokrakodót.

Forrás és fotók: Sajtóközlemény,  Wacker Neuson

 

Ajánló a Magyar Építő Fórum legújabb számából


A korábban jól ismert Doosan márkanevet januárban Develonra változtatta az új tulajdonos. Megnéztük, milyen munkagépek kerültek az új brand alatt a piacra. A képen a novemberben bejelentett új átrakó látható.

Az elmúlt fél évben az abroncsgyártók nem fukarkodtak új típusok és méretváltozatok bejelentésével, ezekből válogattunk. A képen a Michelin Crossgrip abroncsa látható.

Számos hazai fejlesztés könnyítheti meg az építőiparban vagy az építőanyag gyártásban dolgozó szakemberek dolgát. Az elmúlt néhány hónap ígéretes hazai fejlesztéseiről olvashatnak. A képen hőszigetelő üveghab látható.

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem

Brand Content Kft. 2022 ©