A Caterpillar is kivonul Oroszországból

A világ vezető építőgép gyártója más amerikai vállalatok példáját követi.

2022. március 10.

A cég az alábbi közleményt adta ki.

" Nagyon szomorúak vagyunk az Ukrajnában folyó tragikus események miatt, és reméljük a válság békés megoldását. A Caterpillar Alapítványon keresztül több mint 1 millió dollárt adományozunk az ukrajnai humanitárius válsággal kapcsolatos rövid- és hosszú távú feladatok támogatására.

Betartjuk az összes vonatkozó törvényt és a kiteljesedő szankciókat, miközben továbbra is figyelmet fordítunk alkalmazottainkra, kereskedőinkre és ügyfeleinkre.

Az oroszországi működés egyre nagyobb kihívást jelent, beleértve az ellátási láncok megszakadását és a szankciók hatását, ezért felfüggesztjük a működést oroszországi gyártóüzemeinkben.

Tisztában vagyunk azzal, hogy jelenleg milyen nagy bizonytalanságban élnek megbecsült alkalmazottaink, és folytatni fogjuk azoknak a lehetőségeknek a felkutatását, amivel támogatni tudjuk őket."

Caterpillar Corporate Trade Press Relations, 2022.03.9.

Ajánló a Magyar Építő Fórum legújabb számából


Lapunk ezúttal is megkérdezte az építőgép forgalmazó és gépkölcsönző szektorban működő nagyvállalatok vezetőit, hogyan értékelik az elmúlt évet és mit várnak 2024-től. 

A világ legjelentősebb építőipari gépkiállításai közül messze az INTERMAT az, amelyik a leghosszabb múltra tekint vissza.Előzetes körkép és gyártói információk. 

2024. évi várakozások az építőiparban. ÉVOSZ: a rendelésállományt és a cégek véleményét figyelembe véve az építőipar 2024-ben a termelés csökkenésére készül.

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem Süti beállítások

Brand Content Kft. 2022 ©